Eerste mini ultra: Bridge to Bridge freedom trail

Het kan soms raar lopen. Eind vorig jaar droomde ik nog maar vaag van een ultraloop. Een loop langer dan de marathonafstand; 50 km leek me al heel wat. Over nog langere afstanden moet ik voorlopig toch echt niet denken.

Zaterdagochtend klets ik in de Runnersworld winkel wat over loopdoelen in 2018 en het gesprek komt op de Bridge to Bridge trail. Die had ik vorig jaar al gezien, toen het voor de eerste maal werd georganiseerd.

Met de marathon van Amsterdam nog in het vooruitzicht was dat vorig jaar geen optie. Maar nu ligt het anders. Ik heb geen specifieke plannen en de herdenking van operatie Market Garden, waar de Bridge to Bridge loop onderdeel van is, bezoeken we elk jaar. De luchtlandingen op de Ginkelse Heide vind ik elke keer weer indrukwekkend. Hoe tof zou het zijn als ik die herdenking trailend zou kunnen doen?!

Ik schrijf me direct in voor de 44 km’s van deze B2B freedom trail en heb daarmee mijn allereerste (mini) ultraloop te pakken! Eigenlijk kan ik niet wachten tot het zover is.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *