Grizzly100: tweede week

logo virtual grizzly100

De tweede week van de Grizzly100 zit er inmiddels ook weer op. Een week waarin ik eigenlijk geen aanvullende challenges heb uitgevoerd. De simpele reden is dat het nauwelijks extra kilometers oplevert (de weekwinnaar slechts 5 km, geloof ik). Maar bovenal vond ik de opdrachten ditmaal niet leuk (stom zelfs).

Ga met een teddybeer op de foto, speel in de speeltuin….jongens, kom op.

Qua kilometer-aantallen gaat het eigenlijk prima. Ik zit inmiddels op 84 km, oftewel, op 16 km voor de finish! Daarmee sta ik nu op de 71e plaats van in totaal 145 deelnemers. Precies op de helft. Ik merk dat mijn plek in de ranglijst me niets interesseert. Blijkbaar maakt dat voor mij dus niet uit, een virtuele of echte race; het zal me weinig boeien hoeveelste ik ben (geworden).

Vanmiddag heb ik een klein herstelrondje gedaan van ruim 5 km. Gisteren in de drukkende warmte kwam ik niet verder tot 15. Met een beetje geluk ga ik morgen virtueel finishen tijdens de reguliere training van Ciko. De laatste tijd leverden die bijna twintig kilometers op.

Op de besloten Strava-club die bij deze Grizzly100 hoort, is het een drukte van belang. Iedereen doet z’n best om zo mooi mogelijk voor de dag te komen en post de ene na de andere foto. Ook die behoefte deel ik niet. Ik wil gewoon lekker lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *